Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La Intersindical-CSC crida a participar de les mobilitzacions de les PAH el 16-F
07/02/2013 Drets i Llibertats
Les PAH convoquen mobilitzacions al sud dels Països Catalans Les PAH convoquen mobilitzacions al sud dels Països Catalans

El proper 16 de febrer se celebraran manifestacions als territoris del sud dels Països Catalans convocades per les Plataformes d'afectats per les hipoteques (PAH) . L'objectiu d'aquestes mobilitzacions serà denunciar la dramàtica situació que viuen milers de famílies que no poden pagar l'hipoteca o el lloguer i que s'enfronten a desnonaments, víctimes de la vulneració extrema del dret a l'habitatge per part de les entitats financeres i els diversos governs.

Així mateix, des de les PAH, s'exigeix la dació en el pagament de forma retroactiva, el lloguer social i l'aturada immediata dels desnonaments.

La Intersindical-CSC assumeix com a pròpies aquestes reivindicacions i fa una crida a la nostra afiliació i el conjunt de la ciutadania del nostre país a participar de les manifestacions que se celebrin el proper 16 de febrer així com a col·laborar activament amb les diverses PAH implantades al conjunt del territori.

Per la defensa del dret a l'habitatge, el lloguer social i l'aturada immediata dels desnonaments, el 16-F tothom ha de sortir al carrer!

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid