Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Casals independentistes
Es frustra el desallotjament del Casal Popular de Gràcia
11/02/2013 Res-pública

El desallotjament del Casal Popular de Gràcia, siuat al carrer de Ros de Olano, ha quedat posposat. Segons ha indicat La Directa fa poca estona, una filtració hauria frustrat el desallotjament d'aquest casal ocupat des de fa 11 anys.

Segons aquest mitjà, els Mossos d'Esquadra havien previst l'assalt de l'edifici ocupat de bon matí, cap a quarts de set.  Però des de les sis del matí una concentració d'un centenar de persones a les portes de l'edifici i diverses barricades amb tanques i contenidors als carrers adjacents han sorprès els comandaments policials i els responsables polítics del districte. En previsió de l'operació policial, un nombrós grup de joves s'hi havia concentrat de matinada per impedir-ne el desallotjament. Els comandaments policials han confirmat que l'acció no es produirà aquest dilluns.

A la concentració s’hi ha sumat per donar-hi suport el diputat per la CUP-AE al Parlament i veí de Gràcia David Fernàndez.

Segons fonts d'Arran Gràcia-Assemblea de Joves (AJG), un comissari dels Mossos d'Esquadra de Gràcia s’ha personat a la porta del casal i ha informat que el desallotjament no es produirà aquest dilluns.  BTV ha subratllat que tot i que el desallotjament ha estat posposat, els col·lectius de suport al Casal es mantenen en alerta, ja que l’acció es podria produir durant la primera quinzena del mes de febrer.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid