Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La PAH de Sabadell aconsegueix la dació en pagament del pis a canvi d'un lloguer social

Durant el 4 dies que ha durat el conflicte, la PAH Sabadell ha tingut sempre el suport dels veïns i associacions del barri

28/01/2014
Durant els 4 dies, la PAH Sabadell ha tingut sempre el suport del veïnat Durant els 4 dies, la PAH Sabadell ha tingut sempre el suport del veïnat

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Sabadell ha aconseguit que Unnim accepti la dació en pagament del pis a canvi d'un lloguer social de 120 euros mensuals. Així, l'Ahmed Khennoussa podrà continuar vivint amb la seva companya i les seves tres filles al domicili del barri de Torre-Romeu de Sabadell. Ha estat una hora llarga de negociació, però al final els directius d'Unnim han cedit.

La negociació s'ha fet aquest migdia a la seu de la Caixa de Sabadell a la capital del Vallès Occidental, a fora més d'un mig centenar de persones pressionaven perquè trobada anes en bona direcció i quan s'ha sabut la notícia els concentrars  ho ha celebrat amb eufòria.

És evident que la mobilització popular en solidaritat amb l'Ahmed i després en contra del desallotjament han facilitat les coses, tot i les tensions que s'han viscut durant la negociació.

Ocupació, desallotjament, protestes arreu del territori i negociació

Dijous passat, desenes de persones van ocupar l'oficina Unnim -ara grup BBVA- del carrer Sau, al barri de Torre-romeu de Sabadell per exigir la dació en pagament per l'Ahmed.

Al cap de tres dies d'ocupació, els mossos d'esquadra van desallotjar ahir l'oficina, mentre al carrer unes dues-centes persones es concentraven en suport als activistes. Entre els ocupants de l'oficina ahir al vespre hi havia el diputat de la CUP, Quim Arrufat, que també va ser tret a la força pels agents antiavalots.

Aquest matí, com a protesta del desallotjament s'han realitzat concentracions de protesta davant les seus d'Unnim a Barcelona, Mataró, Sabadell, Badia, Terrassa i Manlleu. A Xixón i Girona les persones solidàries han ocupat el vestíbul de les oficines.

Al final, la direcció d'Unnim ha acceptat reunir-se aquest migdia amb la PAH de Sabadell.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid