Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLIBRES
Martí Estruch descriu en un llibre la relació de Joan Fuster amb Barcelona

El volum ha estat editat per l'Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de VilaWeb Labs.

08/01/2013 Cultura
Joan Fuster Joan Fuster

Dimecres, a les 19h hores, a la Sala Cotxeres del Palau Robert es presentarà el llibre "Joan Fuster i Barcelona" escrit pel periodista Martí Estruch. 

L’acte es realitzarà en el marc de l’exposició "Joan Fuster. Nosaltres, els valencians (1962-2012)", en commemora el 50è aniversari del llibre "Nosaltres els valencians", que s'hi pot visitar fins el 17 de febrer.

El llibre, un estudi sobre Joan Fuster a través dels viatges i les estades que l’escriptor de Sueca va fer durant dècades a Barcelona, explica l’estreta i fructífera relació que l’assagista va tenir amb la nostra ciutat. Amb una gran riquesa visual, el llibre relata com l’escriptor es movia per la ciutat amb la mateixa familiaritat amb què ho feia per València i els importants lligams que Fuster va establir amb les persones que es va trobar a Barcelona.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid