Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nosaltres els fusterians amb motiu de l'Aplec del Puig
NOSALTRES, ELS FUSTERIANS és una iniciativa conjunta del Moviment de Defensa de la Terra (MDT), Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV), Joventuts d’Esquerra Republicana del País Valencià (JERPV), Partit Socialista d’Alliberament Nacional dels Països Catalans (PSAN) i Solidaritat per la Independència (SI), per tal de difondre el pensament fusterià, el qual és a la base de les nostres respectives organitzacions: compartim el marc nacional dels Països Catalans com l’àmbit de la nostra activitat política i l’objectiu de la independència per al conjunt de la nació catalana.

Per això, tenim el projecte d'anar bastint un referent polític unitari al País Valencià, en una línia d'alliberament social i nacional, per tal que el poble treballador valencià no es quede despenjat políticament del seu àmbit natural de pertinença i assumesca l'objectiu de la independència, tal com ja es fa massivament al Principat de Catalunya.

Nosaltres lluitem contra l’espoliació. L'estat espanyol ens furta cada any als valencians i valencianes 6500 milions d'euros que ixen (com a impostos) i no retornen (ni com a finançament de la Generalitat ni com a
inversions en infraestructures).

Nosaltres lluitem contra l'explotació. Aquest sistema capitalista salvatge vol arrabassar a les classes populars els drets socials i els nivells de benestar econòmic aconseguits després de molts segles de patiments.

Nosaltres lluitem, doncs, per la independència. Perquè, amb ella, tindrem unes condicions de vida i de treball més favorables per al conjunt de la població i perquè, només amb ella, podrem garantir la supervivència i la continuïtat de la nostra llengua i cultura.

En aquest darrer diumenge d’octubre, manifestem la nostra voluntat de continuar treballant per la construcció d'un referent polític unitari independentista al País Valencià, per la unitat dels Països Catalans i la independència, al servei de les classes populars.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid