Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
L'Olleria recorda Ovidi Montllor i Joan Fuster

El cantant Paco Muñoz recull l’actuació que Ovidi Montllor va fer a l’Olleria el 1993, on va fer un recital de poemes de Joan Fuster un any després de la seva mort

17/09/2012 Cultura

Ahir el Teatre-Cinema de l'Olleria (Vall d'Albaida) va aplegar un nodrit grup de músics valencians per homenatjar a Ovidi Montllor i Joan Fuster coincidint amb els 70 anys del naixement d’Ovidi, i 90 del de Joan Fuster.

Aniversaris, que durant tot l’any s’estan commemorant amb moltes i diverses celebracions arreu del país, però ahir es va fer sota l'excusa de la presentació del CD, "A dos de val" del cantant Paco Muñoz. Un treball que recull una jornada que ja els va unir a l’Olleria l’any 1993. Un dels últims concerts que va oferir l'Ovidi, precisament com a homenatge de Joan Fuster poc després de la seua mort.

Així, ara veus com les d'Hugo Mas, Batà, Andreu Valor, Vicent Torrent, Rafa Xambó, Pau Alabajos, el mateix Paco Muñoz i un llarg etcètera es fonen amb la d'Ovidi per rellegir el Fuster amb els poemes musicats per Albert Ortega 'Bertomeu'. L'Olleria va acollir aquest gran esdeveniment de la mà de dos grans presentadors com la periodista alcoiana Amàlia Garrigós i l'escriptor de l'Olleria Francesc Mompó, segons informa Ara Multimèdia.

Homenatge a Fuster

El 3 d’abril de 1993, Ovidi Montllor va participar en el darrer dels actes en homenatge a Joan Fuster que el Col·lectiu l’Olla va organitzar durant quatre caps de setmana a l’Olleria. Ovidi va fer un recital de poesia de Fuster, en una de les seues darreres aparicions en públic. En aquell acte també hi va ser protagonista Paco Muñoz, qui va interpretar ‘Campanades a Morts’ de Lluís Llach, acompanyat de la banda de música de l’Olleria.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid