Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
La CUP-AE participarà al debat de TV3 per streaming

Fernàndez contrastarà les propostes amb els candidats de les forces parlamentàries i ho farà obrint un canal d'emissió per streaming que es podrà seguir des de la pàgina web de la CUP

18/11/2012 Política
David Fernàndez, candidat de la CUP-AE David Fernàndez, candidat de la CUP-AE

TV3 acollirà aquest diumenge a les 21.50 h el debat electoral de les eleccions del 25 de novembre. Hi participaran els candidats de CiU, PSC, PP, ICV-EUiA, ERC, SI i C's i serà moderat pel periodista Ramon Pellicer.

Malgrat les evidències creixents de la irrupció de la CUP-Alternativa d'Esquerres al Parlament -la majoria de sondejos que publiquen els diaris aquest diumenge li donen fins a dos diputats-, la formació no participarà al debat. "TV3 no ha volgut exercir de televisió públic i ha restringit el principal debat electoral a aquells partits amb representació parlamentària, excloent-ne, d'aquesta manera, la CUP-AE i les sensibilitats que aquesta representa", lamenta l'organització.

La CUP-AE, però, no s'ha volgut resignar a aquesta realitat, i tot i no ser present al debat hi participarà. Segons ha anunciat, el candidat per la demarcació de Barcelona, David Fernàndez, contrastarà les propostes de la formació amb els candidats de les forces parlamentàries i ho farà a través d'un canal d'emissió per streaming que es podrà seguir des del lloc web de la formació. L'emissió començarà a la mateixa hora que el debat, a les 21.50 h.

Durant el transcurs del debat Fernàndez explicarà les anàlisis i propostes de la candidatura i les comprarà a temps real amb les dels partits que sí que han estat convidats a participar al debat. Segons afirma, la CUP "farà tot el possible perquè l'opinió de la candidatura arribi simultàniament al màxim de persones que segueixin el debat televisat".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid