Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Multa de 3.000€ a un militant de la CUP a Molins de Rei per participar a la Vaga General del 29-M

La formació denuncia la passivitat del govern municipal a l’hora d’inhibir-se davant d’un cas en el qual un vilatà ha estat expedientat per motius clarament polítics

21/11/2012 Drets i Llibertats
Pancarta de suport als vaguistes detinguts el 29-M Pancarta reclamant la llibertat dels vaguistes del 29-M a la Ciutat de la Justícia | Autor: Arxiu

Ahir, el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya va notificar al militant de la CUP a Molins de Rei, Enric Piera, la imposició d’una multa de 3.000 euros per haver organitzat suposadament la manifestació de la vaga general del 29-M, que va recórrer diferents carrers de la vila, amb la participació de 500 molinencs i molinenques.

La formació presentarà novament al·legacions ja que entén que les anteriors al·legacions han estat desestimades sense cap motiu. Recorda que en cap moment els Mossos d’Esquadra van identificar a cap persona ni han presentat cap prova gràfica o concluent. "La única prova que aporten és que diuen que l’Enric Piera ha participat en altres mobilitzacions contra les retallades, demostrant doncs el caràcter polític d’aquest expedient", apunta la CUP.

La formació ha denunciat políticament aquest nou cas repressiu del Govern de CiU contra aquelles persones que es mobilitzen per una societat més justa. Denuncia que fa extensible al govern municipal a l’hora d’inhibir-se davant d’un cas en el qual un vilatà ha estat expedientat per motius clarament polítics.

Paral·lelamemt, la CUP ha fet una crida  a la ciutadania a donar suport a les mobilitzacions i actes que s’organitzaran properament per denunciar aquest nou cas repressiu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid