Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
La CUP-AE reuneix més de 150 persones a l'acte central d'Olot

L'acte va comptar amb la presència de Josep Arnaiz, Sílvia Pagès, Raül Massanella i Lluc Salellas, juntament amb les representacions culturals de “El pastor i el pastisser”, els bastoners “Cop de Garrot” i Jaume Arnella

18/11/2012 Política

La Candidatura d'Unitat Popular a la Garrotxa va celebrar el passat divendres 16 de novembre l'acte central de campanya a la ciutat d'Olot. L'acte, que va tenir lloc a la Sala Núria de la capital garrotxina, va consistir en diversos parlaments polítics seguits d'una mostra de la cultura del país i va comptar amb l'assistència de prop de 150 persones.

Josep Arnaiz, en el seu discurs, va fer referència al model islandès com a via per sortir de la crisi, on em comptes de pagar-la els de baix han jutjat i empresonat els polítics i banquers responsables del forat financer. Per la seva banda, Sílvia Pagès, número 18 de la llista de Girona i membre de la CUP Garrotxa, va reivindicar la independència de les organitzacions polítiques, recordant que la CUP no ha assumit cap deute amb cap entitat bancària, sinó que la campanya "ens l'hem pagat de la nostra butxaca", va assegurar. Tot seguit, Raül Massanella va voler recordar la història i la feina feta per la CUP en més d'un centenar de municipis, especialment al costat dels moviments socials en defensa de la igualtat de gènere, l'ecologisme, l'independentisme, contra els desnonaments i la democràcia real.

La CUP, "una eina per transformar la realitat"

Finalment, Lluc Salellas, número 1 de la llista de Girona, va ressaltar l'entusiasme amb què la gent de la CUP i de les entitats que hi donen suport estan afrontant aquesta campanya. Salellas va recordar que, per la CUP, “el dia 25 és només un dia més en la lluita que portem duent a terme durant més de trenta anys”, mostrant-se convençut que la formació entrarà amb força al Parlament per a fer-hi arribar les reivindicacions del carrer. El candidat gironí, també va aprofitar per resumir el programa de la CUP en tres grans eixos: La independència nacional i plena de la nació catalana, repartir el treball i la riquesa i la radicalitat democràtica.

Els membres de la CUP van assegurar que “aquesta és una formació sense polítics professionals, que no pretén entendre la política com un modus vivendi sinó com una eina per a transformar la realitat”

L'acte també va comptar amb un recital de poesia de la mà de Lluís Riera, conegut com “el pastisser” acompanyat de l'acordionista Marc Muntanya “el pastor”, i l'actuació dels bastoners “Cop de Garrot” de Berga. L'acte va finalitzar amb l'actuació musical de Jaume Arnella.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid