Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CANDIDATURA D'UNITAT POPULAR
La CUP organitza una gran arrossada per la independència a Sant Joan les Fonts

L'acte celebrat aquest cap de setmana al municipi garrotxí va acollir prop d'un centenar de persones

30/10/2012 Política

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) a la Garrotxa s'ha presentat aquest cap de setmana a Sant Joan les Fonts amb una gran arrossada popular al parc de Can Miquelet. L'acte, que va acollir prop d'un centenar de persones, va consistir en una gran arrossada amb motiu de la independència seguit de diversos parlaments i actuacions musicals.

Els parlaments van comptar amb la intervenció de Sílvia Pagès, membre de la CUP Garrotxa i Lluc Salellas, membre de la CUP i cap de llista de la CUP-Alternativa d'Esquerres per Girona, que van posar de manifest la necessitat d'una alternativa radicalment democràtica, transparent i transformadora al Parlament català.

Tot seguit l'olotí Lluís Riera va recitar una antologia poètica dels Països Catalans acompanyada per l'acordionista de Riudaura Marc August Muntanya. L'acte va finalitzar amb l'actuació de la colla timbalera Dum, Dum, Dum!

Quim Llach, veí de Sant Joan les Fonts i membre de la CUP a la comarca de la Garrotxa, es va mostrar molt satisfet per l'èxit de l'acte i optimista pel que fa a futures activitats de la CUP en aquest poble. La Candidatura d'Unitat Popular va valorar molt positivament la participació dels veïns i veïnes en l'acte i va emplaçar a tots els ciutadans i ciutadanes a participar a les diferents assemblees obertes de la CUP que s'estan duent a terme durant aquestes setmanes arreu del territori.

Esmorzar per la independència a Besalú

El proper diumenge 4 de novembre, la CUP a la Garrotxa celebrarà un esmorzar popular al municipi de Besalú amb l'objectiu de continuar presentant el projecte de la Candidatura a la comarca. L'acte començarà a les 10 del matí al Prat de Sant Pere de Besalú i consistirà en un esmorzar a base de caldo de verdures ecològiques i carn d'olla artesana de la comarca. Tot seguit hi haurà una mostra de música tradicional de la Garrotxa amb l'actuació de Peredelescabres.

L'acte, organitzat per la CUP a la Garrotxa, és totalment gratuït i obert a tothom.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid