Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Eleccions
Comença la campanya electoral del 25-N

Una vintena d'artistes participaran a l'acte "Versos i cançons per la Unitat Popular" per presentar la campanya d'agitació "Som Unitat Popular"

08/11/2012 Política

Aquest dijous a la mitjanit comença la campanya electoral per a les eleccions del 25 de novembre. Aquests comicis seran els primers de la CUP-Alternativa d'Esquerres, que ha organitzat tot un seguit d'actes per donar el tret de sortida a la cursa electoral.

Aquest dijous al vespre es presentarà al públic una campanya d'agitació que s'ha impulsat per donar suport a la CUP-AE. La iniciativa, anomenada "Som Unitat Popular", es presentarà a través d'un acte que aplegarà una vintena d'artistes al Centre Artesà Tradicionàrius (CAT).

L'acte "Versos i cançons per la Unitat Popular" començarà a les nou del vespre i comptarà amb la participació del Projecte Pandero, Meritxell Gené, Pau Alabajos, Ivette Nadal, Feliu Ventura, Xavi Sarrià (Obrint Pas), Pirat's Sound Sistema, At-Versaris, KOP, Carles Hac Mor, Francesc Gelonch, David Castillo, Ester Xargay, David Caño, Carles Rebassa, Núria Martínez-Vernis, Gerard Horta, Lluís Riera, Marc Muntanya.

Al llarg de l’acte es llegirà el manifest impulsat per la campanya de suport. El text, “Construïm Unitat Popular”, ha aconseguit de moment l'adhesió de 700 persones. A més, també es presentarà el video “Som Unitat Popular”.

L'acte el tancàra pels volts de la mitjanit el candidat de la CUP-AE per Barcelona, David Fernández, amb un discurs que precedirà la primera encartellada de la formació, que tindrà lloc a la Plaça del Diamant.

Altres demarcacions

- Girona: A les 8 de la tarda presentació del llibre “Unitat Popular. La construcció de la CUP i l’independentisme d’esquerres”, amb l’autor Albert Botran. Tot seguit, sopar amb l’autor al Casal Independentista El Forn. A dos quarts de dotze encartellada inicial a la Plaça Constitució i ressopó popular, amb la presència del cap de llista Lluc Salellas.

- Lleida: A les 20.30h a la sala d'actes de l'IES Manuel de Pedrolo acte d'inici de campanya amb Antonieta Jarne, Ramon Usall, Gerard Batalla, Carles Sastre i Josep A. Vilalta, i l'actuació musical de Lo Pardal Roquer.

- Tarragona: La CUP-AE obrirà un nou local de campanya a la ciutat de Tarragona. Serà al carrer August número 23, cantonada amb carrer Sant Francesc. Per inaugurar-lo, a les 21h es farà un sopar davant del local i tot seguit s'anirà a encartellar.

Més actes

Els diferents grups de suport de la CUP-Alternativa d’Esquerres faran una campanya de proximitat i de suport a les mobilitzacions i lluites socials, prioritzaran la presència a peu de carrer, als mercats i organitzaran  punts de trobada a diferents barris de la ciutat.

- A Sabadell la primera enganxada de cartells tindrà lloc a partir de la mitjanit a la Plaça del Doctor Robert de Sabadell. A més.

- A Mataró Xavier Safont-Tria, número 5 de la llista de la demarcació de Barcelona, participarà en l'enganxada del primer cartell a la mitjanit a la plaça de Santa Anna de Mataró. I divendres, a dos quarts de vuit de la tarda, el Centre Cívic de Pla d'en Boet acollirà l'acte “Què farem al Parlament?” amb les intervencions de Julià de Jòdar, escriptor; Jordi Pagès, activista ecologista i número 65 de la llista per Barcelona; Laia Alonso, membre del grup de suport a la CUP-AE, i Juli Cuéllar, militant de la CUP de Mataró.

- A Molins dijous a les vuit es lliuraran els premis del 3r certamen Millorem Molins que impulsa la CUP i que premia sis entitats i projectes. A la mitjanit s'iniciarà la penjada de pancartes i cartells. I divendres a les set de la tarda es pronunciarà la xerrada "I després del 25N, què? El paper dels moviments socials en el marc d'un procés sobiranista" a l'Espai Autogestionat Mallolis.

- Osona donarà el tret de sortida a la campanya electoral amb una assemblea oberta i un sopar popular acompanyat de l'actuació musical de Cesk Freixas que precedirà l'enganxada de cartells.

- Al Vallès Oriental divendres es realitzarà un acte comarcal de presentació de la CUP a les vuit de la tarda al Casal de Cultura de Mollet del Vallès. Presentarà l'acte Txus Carrasco, membre d'Independents x Mollet i número 52 de la llista per Barcelona de la CUP-AE, i hi intervindran Marta Cordomí, regidora a Cardedeu per la CUP i número 12 de la llista per Barcelona de la CUP-AE i David Fernàndez. 

- El Berguedà donarà el tret de sortida a la campanya amb un acte al Kursaal de Casserres on es presentaran els eixos del programa, es farà un sopar popular i un concert de la cantautora Meritxell Gené. 

- Enganxada del primer cartell de la CUP-AE del Baix Penedès a les 23.15 h a La Rambla del Vendrell.

- Diumenge 11 de novembre la CUP-Alternativa d'Esquerres iniciarà la campanya al Baix Montseny amb un acte de presentació a les 12h. a la plaça de l'Església de Sant Esteve de Palautordera. Presentarà l'acte Francesc Lucchetti "Siscu", actor i guionista, veí de Sant Pere de Vilamajor. Hi intervindran Cesc Freixas (cantautor), Jordi Pueyo (regidor de la CUP a Palautordera) i Georgina Rieradevall número 2 de la llista per Barcelona de la CUP-AE.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid