Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TRADICIÓ
Castanyada popular a Olot per deixar clar quines són "les arrels del poble català"

Castanyes, moniatos i cançons tradicionals van donar caliu a la festa

05/11/2012 Cultura

El Passeig de la Muralla d’Olot va acollir dijous passat la Castanyada Popular del Nucli Antic que van organitzar l’Associació de Veïns del Nucli Antic i la Greda Col·lectiva i Independentista. La festa volia recordar "les arrels del poble català" i demostrar que "aquestes tradicions són ben vives" i que no defalleixen davant de “les tradicions consumistes que vénen disfressades de carbassa”.

El dia va començar amb un concurs de dibuix per a la mainada que va gaudir d’un gran èxit, ja que hi van participat una setantena de nens i nenes. Cap a les set, es van repartir castanyes i moniatos mentre es realitzava un recital literari.

Més tard, la Coral de la Greda va cantar cançons com La castanyera o Els segadors i, finalment, alguns dels presents van fer sonar corrandes i garrotxins amb guitarres i altres instruments acústics. Tot plegat va fer que fos, segons els organitzadors, “una vetllada molt càlida i inoblidable”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid