Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Greda presenta un programa d'activitats per demanar el "sí" a la consulta

Amb motiu de la celebració a Olot del referèndum sobre la independència de Catalunya, l'associació la Greda ha organitzat una sèrie d'activitats per fer campanya pel "sí" sota el lema "Construint poder popular".
 
Les activitats començaran el dissabte a les sis de la tarda amb jocs gegants al carrer amb la companyia "una tona de jocs", a la plaça Pia Almoina.

22/04/2010 00:38 Política

A les set a la sala carbonera tindrà lloc la xerrada-debat: "El referèndum del 25 d'abril", amb l'historiador Jordi Bilbeny.


Tot seguit, una cercavila amb gegants, gralles i timbalers ens tornarà a la plaça Pia Almoina on es farà un sopar popular per commemorar el primer aniversari de l'Ateneu popular 217 (del qual la Greda n'és la principal impulsora). El preu del sopar és de 10 euros (fideuà, pica-pica, pastís i ratafia).

Havent sopat gaudirem de les versions de les cançons populars garrotxines amb: "Greda Street Band", i finalment festa amb "Deskarats" (ska).

Cal recordar que l'Ateneu popular 217 celebra el seu primer aniversari amb tots els objectius assolits.

Per la Greda la celebració de la consulta és "un exemple de democràcia directa i real, sense intromissions. Una oportunitat del poble català de tenir veu pròpia, de decidir el seu futur, un dret que ha estat i encara és negat per l'estat espanyol".

"Treballarem perquè el nostre poble torni a ser sobirà", exclama.

Per a saber-ne més:

L'Ateneu Popular 217 d'Olot celebra el primer aniversari 

Centenars de persones a la inauguració de l'Ateneu 217 d'Olot 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid