Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festa del Tura: La Greda supera la programació de l'any passat amb festa i reivindicació

Un any més, l'associació cultural la Greda ha presentat el seu propi programa d'activitats per Festes del Tura d'Olot (Garrotxa), marcat pel caràcter  reivindicatiu dels actes.
Per començar, divendres 4 setembre, la Festa Major, un alter-pregó llegit per un gegant d'Olot caricaturitzat (Lluís Riera) donarà el tret de sortida a la festa amb humor. El dia següent -dissabte 5-, seguint amb la promoció de la cultura popular que durant tot l'any realitza la Greda, s'organitzarà el tradicional Campionat de truc de Festes del Tura, que l'any passat va comptar amb la participació de més de 30 parelles i aquest any espera superar les expectatives.
 

31/08/2009 10:59 Cultura
El diumenge 6, el Cercatasques recuperarà un any més la tradició d'anar de bar en bar bevent begudes tradicionalment catalanes (burret, aigua de València, pomada, ratafia, etc.). Els tiquets es començaran a vendre a la Plaça del Carme a les 23h, una hora abans de començar la festa. Una xaranga -Damm-er- posarà la música a la marxa festiva.
 
Ben entrada la nit, per tal que el mercat es pugui realitzar correctament el dia següent, la Tancada d'ànecs guiarà un cop més la gent que s'hagi concentrat al Firal per dur-la cap a la Pia Almoina, on es repartirà coca i xocolata gratuïta per a tothom i dos ànecs es despenjaran fent ràppel per una façana.

Per acabar les Festes, dilluns 7 hi haurà jocs infantils a partir de les 17:30, amb una guerra de pintura, i cap al vespre -a les 23h- començarà un concert a càrrec de At Versaris, Dekrèpits i PD Rubió, que seran la traca final de la Greda aquestes Festes del Tura.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid