Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Figueres denuncia la manca de cartelleres públiques a la ciutat

La CUP de Figueres ha iniciat una campanya per demanar una ampliació de les cartelleres municipals i punts de difusió de la ciutat. Per la CUP la manca de cartelleres és "un dels problemes que Figueres i el conjunt de les entitats de la ciutat arrosseguen de fa temps. Aquesta mancança, segons la candidatura, comporta que sistemàticament la funció de cartellera l'estiguin duent a terme "de manera innecessària" parets, punts de llum, contenidors i d'altres espais buits que provoquen una mala imatge i desprestigi de la ciutat.

04/11/2009 21:55 Política

La CUP entrarà una instància en els propers dies dirigida a les regidories de les àrees de cultura i d'acció cívica demanant que es prenguin les mesures oportunes per dur a terme de forma viable la incorporació de cartelleres municipals a diferents punts de la ciutat. Aquests punts habilitats haurien d'estar ubicats per la formació tant al centre de la ciutat com a la resta de barris perifèrics, de forma consensuada amb tot el teixit associatiu de Figueres.

Actualment existeix a Figueres "una obviada ordenança municipal que és vulnerada reiteradament per actes promocionats pel propi consistori". La CUP sosté que cal revisar l'actual “Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana” per tal que es garanteixi un bon funcionament d'aquestes cartelleres i es "prioritzi veritablement la promoció d'activitats de les entitats al carrer". Cal destacar que aquesta ordenança municipal fa menció, respecte el tema de la possibilitat de penjar cartells, que únicament es podrà fer-ho en espais habilitats, però a dia d’avui aquests espais habilitats no existeixen.

En aquest sentit, la formació exigeix que s'obri un procés participatiu per tal que les propostes de les entitats siguin plenament recollides.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid