Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP denuncia la desaparició de cartelleres públiques a Girona

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona  exigeix a l' Ajuntament un major control sobre les cartelleres municipals i el restabliment de les que han estat retirades. Denuncia que alguns barris de la ciutat no tenen cap espai de difusió per a entitats. Fa molts anys que a la ciutat de Girona es lliura una batalla constant amb l' Ajuntament per demanar major nombre d'espais on els col·lectius locals puguin expressar les seves idees.

04/09/2008 14:28 Política
Així, en aquesta línia, els darrers tres anys s'ha aconseguit que les cartelleres que es fan servir pels períodes electorals es quedin als carrers de Girona. Una "victòria" on la Candidatura d' Unitat Popular va tenir un paper important després de diverses converses amb els regidors corresponents i el compromís d'aquests de respectar aquests espais publicitaris.
 
Malgrat tot, en els darrers mesos la CUP de Girona ha observat com el nombre d'aquests plafons/cartelleres han anat a menys. Molts dels que estaven col·locats en barris com Santa Eugènia han desaparegut. D'altra banda en barris com Sant Ponç no hi ha ni un sol plafó ni espai de difusió. Creiem que aquesta mesura ens torna a moments que ja havíem superat i que sols provoquen que, davant la manca d'espais on poder publicitar les seves activitats i feina, els col·lectius socials i organitzacions gironines es vegin obligades a buscar altres llocs on enganxar els seus cartells. 
 
La CUP Girorna exigeix a l' Ajuntament  que torni a col·locar els plafons i cartelleres retirades i que doti a la nostra ciutat dels espais publicitaris necessaris per a que la societat civil gironina pugui expressar lliure i públicament les seves idees. 
 
Per altra banda, des de la CUP també volem denunciar que les cartelleres actualment existents es troben molts cops saturades de propaganda d'empreses privades que res tenen a veure amb el teixit associatiu de Girona. Demanem a l' Ajuntament que prengui mesures al respecte i que mantingui un major control sobre l'ús de les cartelleres municipals que, al nostre entendre, sols han d'estar al servei de la societat gironina.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid