Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un miler de persones demanen que els regidors d'El Vendrell es retallin els sous

Una iniciativa popular impulsada per la CUP ha permès que més d'un miler de persones d'El Vendrell hagin signat un document que demana la retallada dels sous dels càrrecs polítics.
 

A finals de l'any passat, la formació iniciava el procés per presentar la iniciativa popular a l'Ajuntament del Vendrell. Ara la formació independentista ha anunciat que de moment ja han rebut el suport de més d'un miler de vendrellencs i vendrellenques.

29/03/2011 09:08 Política

La Iniciativa Popular per la Retallada de Sous dels Càrrecs Polítics té per objectiu reduir de forma dràstica els sous dels càrrecs polítics, tant els dels regidors i regidores com el dels càrrecs de confiança. A més a més, vol eliminar els 400 euros que cobren els càrrecs electes per l'assistència als plens, i els 300 euros per assistència a comissions.

Per poder tirar endavant la iniciativa, i poder presentar directament la moció al ple del consistori, la formació vendrellenca ha d'aconseguir unes 2.500 signatures, ja que la normativa estableix que ha de ser recolzada per un 10% del cens municipal.

La CUP del Vendrell s'ha marcat com a objectiu arribar a les 1.500 signatures durant el mes d'abril, encara que reconeix que "serà difícil arribar a les signatures requerides abans de les eleccions municipals del 22 de maig". En tot cas també anuncien que "en el cas de guanyar-nos la confiança de la gent del Vendrell, i aconseguir representació municipal a les properes eleccions, de les primeres coses que farem es presentar la moció per retallar els sous dels càrrecs polítics".

Per saber-ne més:

La CUP de Tarragona proposarà abaixar els sous dels regidors, que cobren fins a 130.000 euros

La CUP de Badalona presenta el segon vídeo de la campanya "Quins sOUS!"

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid