Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Taxes universitàries
Fabra escridassat al Paranimf de la UA

El País Valencià "no es pot permetre el luxe de tenir més professors", segons Fabra; "Però sí un aeroport sense avions", remarca la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic.

19/06/2012 Res-pública

Aquest migdia, gairebé unes dues-centes persones han escridassat al president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra,  al Paranimf de la Universitat d'Alacant (UA) en la presa de posició del nou rector de la institució, Manuel Palomar. La protesta havia estat convocada per la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic.

Els concentrats han acudit minuts abans de les 12.00 hores als voltants del Paranimf, i allà han esperat l'arribada de les autoritats, sobre les 12.30. Els assistents portaven pancartes en defensa de l'ensenyament i contràries a les retallades, i han elevat els seus crits, xiulets i sirenes a l'arribada del president del Consell.

La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic considera que aquest acte ha estat "una ocasió immillorable per protestar per la política que estan seguint, entre altres coses per la pujada salvatge de les taxes, de gairebé un 33 per cent en primera matrícula a més d'un 60 per cent en segona matrícula".

Aquests increments, han suposat que molta gent no va a poder continuar estudiant, o no iniciï els estudis. Aquest col·lectiu a més ha rebutjat les recents paraules del president del Consell en les Corts, en les quals va manifestar que el País Valencià "no es pot permetre el luxe de tenir més professors". "Però sí un aeroport sense avions", remarca la plataforma.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid