Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MOBILITAT
La Plataforma STOP Parquímetres continua treballant per Santa Tecla

L’organisme ha comprovat que continuen els embussos tot i la mesura de l’Ajuntament

22/09/2012 Política
Cartell que anuncia les activitats de la plataforma durant les festes de Santa Tecla Cartell que anuncia les activitats de la plataforma durant les festes de Santa Tecla

Durant les festes de Santa Tecla de Tarragona, la Plataforma STOP Parquímetres continua amb la campanya de sensibilització i recollida d’adhesions ciutadanes per poder posar fi al model recaptatori de les zones residents i proposar un pla que millori la mobilitat de Tarragona.

La plataforma ha comprovat que, amb la tornada a l’escola i a la feina, la mesura no ha millorat la mobilitat de la ciutat i que els dies i hores més conflictius presenten les mateixes dificultats d’aparcament; a més, algunes zones de pagament continuen buides en hores feineres, els embussos no han desaparegut i hi ha molts cotxes aparcats en solars abandonats per evitar aquestes zones.

Davant la inutilitat de la mesura, la plataforma es reafirma en les seves demandes i per això el 21 de setembre recull signatures a la plaça del Rei i, a la nit, participa a la cercavila portant un parquímetre. D’altra banda, diumenge 23 a les sis de la tarda l’organisme convoca tota la ciutadania a la plaça de l’antic escorxador per mostrar rebuig de forma pacífica a les autoritats municipals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid