Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitat
La Plataforma Tarragona Stop Parquímetres prepara accions reivindicatives

Davant la manca de diàleg de la regidora de mobilitat, la plataforma anuncia que hi haurà una acció reivindicativa durant les festes de Santa Tecla, i que incentivaran la penjada de pancartes als balcons

06/09/2012 Política
Pancarta reivindicativa de la Plataforms Tarragona Stop Parquímetres Pancarta reivindicativa de la Plataforms Tarragona Stop Parquímetres

La Plataforma Tarragona Stop Parquímetres lamenta l'absència de diàleg amb la regidora de Mobilitat, Begoña Floria, i ha ha acordat noves dates de recollida de signatures: diumenge al migdia i dimarts durant els actes del matí de la Diada.

També ha anunciat, tot i que sense detallar-ho, que hi haurà una acció reivindicativa durant les festes de Santa Tecla, i que incentivaran la penjada de pancartes als balcons contra les zones verdes, blaves i taronges i el respectiu Pla de Mobilitat.

Sense dirigir-se en cap cas a cap membre de la Plataforma, la regidora de mobilitat Begoña Floria ha faltat a la cita ciutadana a la qual havia estat expressament convidada per debatre sobre el nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) que provoca la instauració de zones verdes, blaves i taronges d'aparcament a tot el centre de la ciutat i l'eliminació, en conseqüència, de les blanques i gratuïtes. En aquest sentit, la Plataforma Tarragona STOP Parquímetres veu incoherent l'absència de la regidora si és que realment li interessava que el Pla comptés amb la participació de la ciutadania.

Així, doncs, l'assemblea ha decidit noves cites per anar a recollir signatures i dur a terme altres accions. Després d'aconseguir-ne més de 1.300, diumenge tornaran a quedar, a dos quarts de dotze del migdia a la font de la Plaça de la Font, per muntar-hi una taula. També seran presents durant tot el matí de la Diada, dimarts vinent, en què entitats participants que han comunicat el seu suport a la Plataforma tindran a la seva paradeta un full de recollida de signatures. Animen, per tant, a participar-hi i també destaquen la importància de fer i penjar pancartes per als balcons de les cases per a mostrar la discrepància ciutadana contra les noves zones verdes, blaves i taronges que afectaran, gradualment, a tota la ciutat de Tarragona.

Davant la reducció de la taxa de quaranta cèntims a cinquanta-cinc, tal com va fer públic el consistori, la Plataforma Tarragona STOP Parquímetres ho considera totalment insuficient, ja que que això no resol en cap cas les reivindicacions ciutadanes de retirar el Pla de Mobilitat actual i fer-ne un que compti amb processos vinculants de participació. És per això que també es faran sentir per les festes de Santa Tecla amb diverses accions que no deixaran indiferent l'Ajuntament.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid