Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga general
La Intersindical-CSC vol situar la classe treballadora al centre de l'agenda política

Proposa fer-ho a través de la ruptura per aconseguir un estat "igualitari, socialment just i territorialment sencer"

26/09/2012 Economia

La Intersindical-CSC ha expressat la necessitat d'avançar cap a una vaga general "que situï la classe treballadora com a eix central de l'agenda política". Proposa fer-ho, remarca, a través de "la necessària ruptura des de la radicalitat democràtica" que ha de conduir "a l'establiment d'un estat propi igualitari, socialment just i territorialment sencer".

El sindicat català destaca que els treballdors constitueixen la majoria de la població i tot i així "estem patint una destrucció dels drets socials i de l'àmbit públic absolutament inadmissible". "Volem construir el nostre futur des de la justícia social i l'actual situació de pobresa, atur, desigualtat i espoliació econòmica ho fa impossible", denuncia.

La Intersindical-CSC ha fet aquestes consideracions aquest dimecres amb motiu de la vaga general que se celebra al País Basc, i en aquest sentit ha felicitat els sindicats per la convocatòria. A més, ha mostrat el seu suport internacionalista al conjunt de la classe treballadora basca "per la seva capacitat de mobilització i lluita en la defensa d'una societat justa i lliure".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid