Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilització
Euskal Herria farà vaga general el 26 de setembre

Els sindicats i més d'un centenar d'organitzacions socials consideren que "no hi ha altra alternativa que la mobilització per canviar les actuals polítiques"

12/08/2012 Laboral
Títol de la imatge Títol de la imatge

Euskal Herria farà vaga general el 26 de setembre en contra de les retallades del govern espanyol. Els sindicats ELA, LAB, ESK, STEE-EILAS, EHNE, Hiru, CGT-LKN i CNT, juntament amb més d'un centenar d'organitzacions socials basques han decidit convocar una nova vaga general "per donar una resposta conjunta i contundent".

"Organitzacions sindicals i socials ens veiem en la necessitat d'agrupar forces per dir no a l'agreujament de les condicions de vida del conjunt de la població, a les contínues retallades en educació, sanitat i serveis socials, o en matèria laboral", manifesten els convocants, que avisen que sortiran al carrer per reclamar avenços en els drets laborals i socials i alhora exigir uns serveis públics de qualitat.

Els sindicats i organitzacions socials convocants d'aquesta nova vaga general consideren que "no hi ha altra alternativa que la mobilització per canviar les actuals polítiques".

Demanen que les mesures del PP no s'apliquin a Euskal Herria

En una compareixença el juliol passat per donar a conèixer la convocatòria de la vaga general, els representants dels sindicats van denunciar que el president espanyol, Mariano Rajoy, "menteix" quan assegura que no hi ha alternatives a les retallades i van avisar que "prendren els carrers per demanar que les mesures del govern del PP no s'imposin a Euskal Herria".

Per als convocants, l'única resposta a les retallades del PP és "agitar els carrers" per així "obligar a prendre les decisions que canviïn aquesta dinàmica".

Aquesta serà la cinquena vaga general que es viurà a Euskal Herria.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid