Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
El regidor de la CUP David Vidal, cara a cara amb Boi Ruiz

El regidor aconsegueix entrar al CAP de Reus que inaugurava el conseller i li lliura la revista "Tots els homes del president"

14/09/2012 Política

David Vidal, el regidor de la CUP destacat per la seva lluita contra la corrupció a la sanitat que va tenir com a punt àlgid la dimissió del director general d'Innova, Josep Prat, ha aconseguit trobar-se amb el conseller de Salut, Boi Ruiz.

Va ser en el marc de la protesta ciutadana convocada per la Taula Ciutadana en Defensa de la Salut Pública de Reus amb motiu de la inauguració del CAP Horts Miró per part de Ruiz, dimecres a la tarda. Tot i les dificultats, Vidal va poder entrar a l'interior del centre i va lliurar al conseller el manifest fundacional de la Taula, a més del periòdic publicat per la revista "Cafè amb llet", CATAC-CTS i la CUP.

Amb motiu de la Diada i del judici del proper 27 de setembre als periodistes de Cafè amb llet, s'han imprès 40.000 exemplars d'una publicació titulada "Tots els homes del president", en la qual es posen noms i cognoms a totes aquelles persones que transiten entre el sector públic i el privat en el sistema sanitari català.

Vidal va lliurar a Ruiz, un dels caps de la sanitat privada abans de ser conseller, un exemplar de la publicació i el manifest fundacional de la Taula Ciutadana en Defensa de la Salut Pública de Reus, que havia demanat una reunió al conseller que aquest no va respondre.

"Boi Ruiz a la presó!"

Dimecres a la tarda, un centenar de persones van rebre amb escridassades Ruiz amb crits de “Boi Ruiz a la presó!” i “Amb la salut no s'hi juga”. Antiavalots, Mossos i Guàrdia Urbana van tallar els carrers adjacents al CAP i van impedir als manifestants acostar-se a les portes del centre.

Davant la previsió de protestes, com les que hi va haver durant el matí a Tarragona, el conseller va canviar el plàning de la visita i primer va visitar l'Ajuntament de Reus per tot seguit inaugurar el CAP Horts Miró, acompanyat del delegat de la Generalitat, Joquim Nin, així com d'una àmplia representació del consistori reusenc. L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat de la tinent d'alcalde, Teresa Gomis, va ser rebut a crits de "Pellicer botifler".

Fa una setmana la Taula Ciutadana en Defensa de la Salut Pública de Reus va registrar formalment al Departament de Salut una sol·licitud per reunir-se amb el Boi Ruiz. La Taula, però, denuncia que no ha rebut cap mena de notificació al respecte.

No només això sinó que la policia va prohibir l'accés dels manifestants al carrer on hi havia la porta principal del CAP, fet que ha motiviat la indignació dels veïns d'aquella zona que han vist limitada la seva mobilitat i que no han pogut retirar els seus vehicles d'aquella zona, sense haver estat avisats.

El CAP Horts Miró ha estat quasi un any tancat perquè la Generalitat no disposava de suficient pressupost per inaugurar-lo. La Taula Ciutadana en Defensa de la Salut Pública ja ha iniciat la recollida de signatures i de queixes dels usuaris dels centres sanitaris de la ciutat.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  8. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid