Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Acte de l'ANC-Cerdanyola: "instrument al servei del poble i per l'Estat propi"
08/09/2012 Política

El passat dijous es va realitzar la presentació oficial de Cerdanyola per la Independència, nucli local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) en aquesta població del Vallès, organització que es marca l’objectiu de la proclamació de la Nació catalana com a nou Estat d’Europa.

En aquesta presentació als jardins de Can Ortadó també van anunciar que instal·laran punts de informació durant els propers dies a la plaça de l’Abat Oliba de Cerdanyola, i que el dilluns abans de la Diada, a les 21h i a la plaça de Sant Ramon, organitzen un acte-sopar independentista.

Aquesta agrupació local, tot i que encara no havia realitzat la presentació com a nucli, ja es va estrenar amb un acte inscrit en les Marxes per la independència el passat mes de juliol, precisament la projecció del documental “Operació Garzón” impulsat des de Llibertat.cat

L'acte va ser presentat pel coordinador de Cerdanyola per la independència, Bernat Gastón, que va obrir encetar l'exposició explicant que ens trobem davant un moment històric per al futur dels Països Catalans, i que les proprees generacions no entendrien en el futur que es pogués perdre “l’oportunitat de donar un pas definitiu vers la constitució d’un Estat propi”. Gastón fa fer un emplaçament a la unitat dels cerdanyolencs en la lluita per la independència per sumar esforços en la construcció d’un país més just, pròsper, lliure i solidari.

A l'acte va participar el membre del secretariat nacional de l’ANC, Jaume Terribas, que va definir l’organització com un moviment col·lectiu i popular, al marge dels partits polítics. Un moviment que reclama la constitució d’un Estat propi com la millor manera per solucionar les dificultats socials, econòmiques i l'espoli que pateixen els catalans.

Seguidament va intervenir el secretari d’assumptes interns de la Fundació Catalunya Estat, Jaume Gómez Bonamusa, que va exposar tot un seguit de xifres que demostraren l’espoli fiscal que patim els catalans, l’espoli, “una limitació insalvable per al desenvolupament del país.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid