Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11-S
L'elevada mobilització porta l'ANC a modificar el recorregut de la manifestació de la Diada

L'assemblea afirma que les perspectives d'assistència "superen totes les previsions inicials"

30/08/2012 Política
Cartell oficial de la manifestació de l'ANC l'11-S Cartell oficial de la manifestació de l'ANC l'11-S

La creixent mobilització al si de la societat catalana en favor de la independència ha portat l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a modificar la ruta de la manifestació de l'Onze de Setembre. 

L'àmplia repercussió que han tingut els centenars d'actes que ha celebrat l'assemblea per tot el territori en el marc de la Marxa cap a la Independència que ha de culminar precisament en la gran manifestació de Barcelona és un dels motius que han dut l'organització a modificar els plans.

També l'elevat ritme de venda de bitllets tant d'autocar com de tren per assistir a Barcelona la tarda de l'Onze. I és que els nuclis territorials de l'ANC de les diverses poblacions del Principat han organitzat autocars per arribar fins a la capital catalana, i en la majoria dels casos ha fet falta llogar més vehicles. A les comarques nord-orientals en dos dies s'han esgotat els bitllets de dos trens (520 tiquets per comboi) organitzats expressament per l'ocasió.

Tot plegat ha fet que "les perspectives d'assistència a la concentració de l'11 de setembre superin totes les previsions inicials", tal com admet la mateixa ANC en un comunicat emès aquest dijous. "Cada dia que passa, el país bull més en activitat i preparació de l'acte massiu de l'11", sosté.

Nou recorregut

D'aquesta manera, el recorregut que seguirà la mobilització està pensat per garantir al màxim el bon desenvolupament i fluïdesa de la marxa, que acabarà a prop del Parlament.

El punt d’inici de la marxa serà la cruïlla de Gran Via amb Passeig de Gràcia, a les sis de la tarda, i acabarà a l'Avinguda del Marquès de l'Argentera, vora el Parlament, on se celebrarà l'acte que inicialment s'havia previst per al principi de tot.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid