Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festes Populars
Comencen les Festes de Santa Maria a Formentera

Una programació pensada des d'una defensa explícita als valors socials, culturals i lingüístics que engloba societat illenca.

02/08/2012 Cultura
Cartell de les festes d'enguany Cartell de les festes d'enguany

Avui comencen les Festes de Santa Maria a Formentera que s'allargaran fins passada la segona quinzena d'agost, amb actes diversos com l'11è Encontre de Joves Poetes dels Països Catalans, teatre al carrer i cinema documental entre d’altres activitats.

Com cada any, la Comissió de Festes de Santa Maria aposta per un programa d'actes on té els dies 4 i 5 d'agost com a plafons de la festivitat amb l'objectiu clar de no només organitzar una revetlla festiva, sinó que cadascuna de les activitats que es programen són fetes i pensades des de la independència de la comissió, i des d'una defensa explícita als valors socials, culturals i lingüístics que engloba la societat illenca.

Tot aquest inventari d'actuacions té un pressupost de 30.000€, quantitat que és sufragada mitjançant els ingressos provinents del subministrament de productes durant les nits de concert. L'objectiu es fer unes festes econòmicament sostenibles, i més quan vivim una situació de retallades econòmiques en el camp de la cultura, on les subvencions per part de
l’administració són pràcticament nul·les.

Per tot això, des de la Comissió es convida a tot el poble de Formentera a que els acompanyi durant aquests dies per gaudir junts d’unes festes crítiques i compromeses, per fer de les festes de Santa Maria un referent del programa cultural illenc.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid