Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Les Borges Blanques es posen en "Marxa cap a la Independència"

L’acte es farà  a la Plaça del Pavelló de l'Oli a les 21:00 hores.

12/07/2012 Política
Cartell de l'acte Cartell de l'acte

Demà es durà a terme a les Borges Blanques (Garrigues) un gran acte a la Plaça del Pavelló de l’Oli emmarcat en els centenars d’accions que s’estan celebrant arreu del territori amb la Marxa cap a la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana (ACN) .

L’acte comptarà amb les intervencions de l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir; l’alcalde de Vic i president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Vila d’Abadal; el cap de política del diari Ara Ferran Casas; l’advocat,  historiador i membre de la Comissió de la Dignitat, Josep Cruanyes; i el músic i regidor de Berga Francesc Ribera ‘Titot’. Presentat pel president del periòdic Som Garrigues i delegat comarcal d’Omnium Cultural, Emili Farré.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid