Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
La CUP serà present a la Marxa cap a la Independència al seu pas per Sabadell

Aquest diumenge, hi haurà actes al centre de la ciutat organitzats

13/07/2012 Política
Programa dels actes Programa dels actes

La CUP ha manifestat el seu suport a la jornada organitzada per Sabadell per la Independència  (SBDxI) i participarà a la Fira d’entitats amb una parada pròpia.

"Un país en marxa cap a la independència”. Aquest és l’objectiu de la primera gran acció organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana després de la seva constitució el passat 10 de març. Sabadell per la Independència (SBDxI) ha organitzat una Fira d’entitats que tindrà lloc a la Plaça Dr. Robert i al Passeig de la Plaça Major durant tot el dia, i que inclourà activitats de tot tipus: jocs per a la canalla, recepció de les columnes a peu, en cotxe i en bicicleta que arribaran de diversos punts de la ciutat, danses amazigues, parlaments –entre d’altres, d’en Toni Albà– i els concerts de Ginys, un cantautor sabadellenc, i de Titot & David Rossell.

S’ha volgut que totes les territorials del Vallès Occidental de l’Assemblea hi assisteixin fent diversos recorreguts pels carrers de la ciutat segons la seva procedència geogràfica.

La CUP a Sabadell dóna tot el seu suport a aquesta jornada reivindicativa i festiva, i anuncia que hi participarà amb una parada pròpia. El seu portaveu, Pau Comellas, ha felicitat a SBDxI “pel seu esforç per tal d’estendre el missatge independentista a la nostra ciutat”. Alhora, ha manifestat que “un dels objectius de la CUP és l’assoliment de la independència al conjunt dels Països Catalans, i per això no faltarem en aquesta jornada organitzada pels companys de SBDxI, i hi farem palesa la nostra posició independentista i inequívocament d’esquerres, dues lluites per nosaltres indestriables.”

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid