Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Participació
Sant Cugat posa en marxa els consells de barri

La CUP espera que siguin la veu real de la ciutat

01/02/2012 Lema
La CUP celebra que ja es comencin a posar en marxa els Consells de Barri i espera que siguin una veritable eina de participació on la veu del poble santcugatenc sigui escoltada.

Al seu dia, la CUP va convocar una Assemblea Oberta per debatre el reglament dels Consells de Barri. Fruit d'aquesta assemblea, amb una àmplia participació, van sorgir un conjunt d'esmenes que vam presentar a la comissió redactora del reglament que anaven encaminades, encara més, a potenciar la participació en els Consells, la vinculació de les decisions preses, la transparència  i el seguiment dels consells per part de la ciutadania perquè les decisions preses arribin a bon port.

La formació independentista celebra que part d'aquestes esmenes fossin acceptades i incorporades al document final, però alhora lamenta la retirada per part de l'equip de govern de les aportacions que més apostàven per potenciar la participació, la democratització i el seguiment dels Consells.

És per tot això que la CUP espera que aquests nous Consells de Barris, tot i no ser vinculants, siguin un espai de debat i consens on la opinió de les entitats i ciutadans/es sigui escoltada i, el que és més important, sigui respectada.

La CUP fa una crida a la participació des dels seus barris i districtes als consells i utilitzar-los com un nou espai d'expressió i realització de la voluntat popular
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid