Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
29-M
6 vaguistes detinguts a Sabadell

Aquest matí es coneixia la detingut d'una persona, però al llarg del dia s'ha sabut que els detinguts eren 6 - El Moviment Popular de Sabadell i la CUP exigeixen la seva immediata llibertat sense càrrecs

18/07/2012 Drets i Llibertats
Manifestació del 29-M a Sabadell Manifestació del 29-M a Sabadell

Pau Llonch, vocalista i lletrista del grup At Versaris, ha estat detingut aquest matí quan sortia de casa seva, a Sabadell. Diversos agents de paisà l'han retingut i emmanillat, segons informa Vilaweb Sabadell.

Llonch, que també és membre del Moviment Popular de Sabadell (MPS), la PAH-Sabadell i de La Directa, ha tingut el temps just per advertir del que estava passant a través del mòbil. Els Mossos d'Esquadra l'han traslladat fins a la comissaria de la Carretera de Prats de Lluçanés, 401, on diverses entitats de la ciutat ja han convocat des de les onze del matí una concentració solidària.

A quarts de dotze ja hi havia una cinquantena de manifestants. La nombrosa presència de policies de paisà a diferents punts de la ciutat de Sabadell ja feia preveure més detencions, totes elles relacionades amb els piquets de treballadors de la passada vaga general del 29 de març.

A mig matí s'ha tingut coneixement de 3 detencions més. L'advocada que s'ha desplaçat fins a la comissaria de la Gran Via del municipi vallesà ha estat informada que en total seran 6 les detencions d'aquesta nova ràtzia. L'acusació policial és de coaccions, danys i desordres públics. Alguns dels imputats els acusen de participar a les mobilitzacions de la plataforma Sabadell Lluitant i militen a la CNT i el 15-M.

Amb aquestes noves detencions són 113 els manifestants detinguts a Catalunya per les mobilitzacions del 29-M contra la reforma laboral. L'última onada de detencions es va viure a Badalona el passat mes de juny.

El MPS i la CUP se solidaritzen amb els detinguts

El Moviment Popular de Sabadell (MPS) i la CUP exigeixen la seva immediata llibertat sense càrrecs i fa una crida a tots els col·lectius i persones solidàries de la ciutat a concentrar-se per mostrar el nostre rebuig a aquesta nova detenció.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid