Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
vaga 22-M
Endavant demana la dimissió de la cap de gabinet d'Ensenyament de Illes

Ana Maria Rodríguez Arbona va agredir un al·lot que participava en l'ocupació de la Conselleria

23/05/2012 Educació

L’Assemblea d’Endavant Mallorca, a través d'un comunicat,  denuncia públicament l’agressió produïda aquest 22 de maig de 2012 al matí en el marc dels actes contra les retallades en Educació del Govern balear convocats per l’assemblea de la UIB, que va congregar un centenar de persones per ocupar la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats.

Segons comenta l'organització independentis, en el moment en què s’ha entrat al despatx del Conseller, diversos membres del gabinet van intentar impedir l’entrada a les manifestants i posteriorment les van intentar tancar a l'interior del despatx. "És en aquest moment que la cap de gabinet del Conseller Bosch, Ana Rodríguez, va agredir reiteradament un dels joves manifestants, davant les càmeres de Televisió Espanyola. Quan això succeeix, les estudiants intenten calmar Ana Rodríguez. En cap moment es produeix cap agressió dels estudiants cap a ella ni ningú del personal." remarca Endavant en el seu comunicat

L'organitzacó lamenta profundament la "hipocresia d’aquells que pretenen criminalitzar les legítimes protestes contra l’atac criminal dels nostres governants als serveis públics i als drets socials mentre compten en el seu personal de confiança amb persones que cometen actes com aquesta agressió".

Per aquests fets, Endavant demana la dimissió d’Ana Rodríguez, "tot coneixent que les dimissions a la classe política solen ser un canvi de cromos. És necessari que una persona d’aquest tarannà desaparegui de les institucions, assumint les conseqüències de la seva acció i deixant de viure dels doblers públics", puntualitza.

En el comunicat, Endavant encoratja a totes les forces polítiques que s’afanyaren a condemnar les protestes ciutadanes de Manacor, a condemnar explícitament aquesta agressió i s’afegeixin a la demanda de dimissió.

En aquesta sentit, l'organització considera que "ja n’hi ha prou de veure com forces que s’autoanomenen progressistes, aprofiten la mínima ocasió per alinear-se amb la resta de la classe política i, en canvi, no veuen prioritàries les condemnes de les agressions policials o, en aquest cas, de les agressions explícites que perpetra la classe política contra la ciutadania que protesta. Basta d’intentar enganar el poble amb fals progressisme".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid