Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga 22-M
Matí de vaga i mobilitzacions a les universitats públiques

La UAB se suma a una nova jornada de mobilitzacions

22/05/2012 Educació

La UAB es desperta amb una nova jornada de vaga al davant. Després de passar la nit a la Facultat de Lletres, els estudiants han sumat forces a les protestes del matí.

A dos quarts de 8 del matí es tallava l'AP-7. Al voltant de les 8 s'han interdit els accessos a la Universitat fins a les 10 del matí.  D'altra banda, els Ferrocarrils no pararan a la parada Universitat Autònomia fins a les 11. Fins a quarts de 12 s'iniciaran diàlegs amb tots aquells que han decidit no secundar la vaga i dissuadir-los de la seva disposició a assistir a classe.

El balanç de moment és positiu, les aules de la majoria de les facultats estan buides i s'espera una alta participació a la manifestació d'avui al migida.

Després de l'assemblea general d'ensenyament a Pla de Palau, els estudiants tornaran a la Universitat per continuar amb la jornada de vaga de 72 hores aprovada per la Coordinadora d'Assemblees de Facultats.

Campus Mundet

Al Campus Mundet també han començat el dia amb molta força. Els estudiants han tallat aquest matí la ronda de Dalt al voltant de les vuit del matí. Tot seguit, Campus Mundet i la columna de la UB s'han dirigit en bloc cap a Plaça Universitat. La marxa ha aplegat unes mil persones sota el lema  "Davant la dictadura de la por, protegim l'educació"

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid