Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Els Mossos identifiquen un membre de la COS a la manifestació per l'escola bressol

Unes 250 persones es van manifestar pels carrers de Gràcia en suport a la vaga de tres dies d'escoles bressol

12/05/2012 Drets i Llibertats

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana va identificar un membre de la COS que estava participant a la manifestació en defensa de l'escola bressol pública, dimecres passat a Barcelona. Unes 250 persones es van manifestar pels carrers de Gràcia en suport a la vaga de tres dies d'escoles bressol convocada pel Col·lectiu d'educadores i educadors de les escoles bressol. Diversos membres del sindicat COS van participar a aquesta mobilització.

Durant el transcurs de la manifestació 2 agents dels Mossos d’Esquadra i 2 de la Guàrdia Urbana van identificar un membre de la COS i es van negar a comunicar-li el motiu de la identificació. Segons ha informat el sindicat, la identificació va produir un gran desconcert i indignació entre els participants, en la seva major part mares i pares amb cotxets.

La marxa es va aturar fins que la li va ser retornada la documentació a l'identificat, mentre els participants increpaven els agents per la seva actitud. Seguidament els agents van intentar esborrar les fotografies a un reporter gràfic que va poder fotografiar la identificació, cosa que encara va fer augmentar més la indignació.

El sindicat ha denunciat la presència de policies de paisà en una manifestació pacífica i familiar i es reafirma en el seu compromís de "seguir lluitant a pesar de l’estrategia repressiva i criminalitzadora de Felip Puig i els resposnables del departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya amb la complicitat de ‘Ajuntament de Barcelona".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid