x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Detenen dos joves per tallar la corda de la bandera espanyola a Palmanova

Avui s'ha sabut que el passat dia 4 de maig es va procedir a la detenció d'ambdós com a presumptes autors d'un delicte de danys

10/05/2012 Drets i Llibertats
La Guàrdia Civil ha detingut Sergi V.V. i Francesc M.V., tots dos de 19 anys, com a presumptes autors d'un delicte de danys, després que el passat 27 d'abril sobre les 23.30 hores, s'aproximessin al pal que sosté la bandera espanyola de grans dimensions del monument a la memòria de la Guàrdia Civil, que ocupa el centre d'una rotonda de la localitat de Palmanova (Mallorca). Acte seguit, segons informen les forces de seguretat, tallaren la corda que mantenia hissada la bandera, fent que aquesta caigués en terra, segons informa Diari de Balears

Mitjançant un comunicat, la Benemèrita ha informat que després de caure la bandera, ràpidament diversos ciutadans així ho van comunicar als agents de la Guàrdia Civil, els quals van localitzar a les rodalies els suposats infractors als quals van identificar.

Posteriorment, després del visionat dels enregistraments de les càmeres de seguretat i les manifestacions de diversos testimonis, es va procedir el passat dia 4 de maig a la detenció d'ambdós com a presumptes autors d'un delicte de danys per valor de més de 1.000 euros, que va ser el cost de retornar al seu estat original la bandera del memorial.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid