Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Demanen a Hollande que ratifiqui de la Carta europea de les llengües minoritàries

Es va comprometre durant campanya electoral. En un míting a Dijon

11/05/2012 Llengua
Cartell de lipdub pel català Cartell de lipdub pel català | Autor: Arxiu

La xarxa a nivell europeu per la igualtat de les llengües (ELEN) demana al nou president François Hollande que ratifiqui molt ràpidament la Carta Europea de les llengües "regionals", segons informa la Federació.cat de Catalunya Nord

En el comunicat, ELEN saluda l'elecció de François Hollande i n'espera una ratificació de la Carta just desprès de les eleccions legislatives que tindran lloc a l'Estat francès, els 10 i 17 de juny, per això hi ha necessitat d'una modificació prèvia de la Constitució, cosa a la qual el candidat s'havia compromès.

Amb aquest comunicat ELEN crida l'Estat francès a participar a la construcció d'una Europa democràtica que respecta i sosté la diversitat cultural i lingüístics dels ciutadans.


Compromís electoral

François Hollande es va comprometre a ratificar la Carta Europea de les Llengües Regionals, va manifestar-ho en un míting a Dijon, “la República indivisible és orgullosa de la seva llengua, la llengua francesa! Quina llengua bella! La llengua de la diversitat, la llengua de l'excepció, la llengua de la cultura. Llengua que s'ofereix als altres. I perquè no tenim por de res per a la llengua francesa, ratificarem també la carta de les llengües regionals, perquè és també una demanda que ens han fet i que és legítima”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid