Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
El lipdub per la llengua assoleix els 2.000 euros amb el micromecenatge

Ara però la fita és aconseguir 1.000 euros més per "donar una altra dimensió a la reivindicació, la gravació de tot l'acte en 3D"

07/03/2012 Llengua
Amb el projecte Verkami, el Lipdub per la llengua ha superat el primer objectiu, aconseguir 2000€ per a pagar les primeres despeses. Ara però la fita és aconseguir 1.000 €uros més. Aquests serviran per 'donar una altra dimensió a la reivindicació, ja que si s'assoleixen serviran per fer la gravació de tot l'acte en 3D'.

La Federacó d'Entitats per la defensa de la llengua i la cultura catalana  recorda que 'amb més diners faren millor, en millors condicions i millor qualitat. En el cas que hi hagi beneficis, la totalitat dels diners recollits seran destinats a la promoció de la llengua catalana a Catalunya Nord'.

El LipDub es fa perquè que l'estat i els seus diputats votin una llei que garanteixi els drets lingüístics a l'estat francès, el català - per exemple - seria llengua protegida oficialment per a Catalunya Nord. Aquest serà el primer cop que es reivindica tots els territoris de l'hexàgon on es parla altra llengua, alhora el mateix dia, i de formes escollides per cada lloc.

La jornada del 31 de març serà doncs un "diada històrica" pel to reivindicatiu a tot l'estat a Kemper (Bretanya), Baiona (Iparralde), Ajacció (Còrsega), Tolosa de Llenguadoc (Occitània), i Estrasburg, plaça Klèbert (Alsàcia)
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid