Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gran èxit de l’acte de lliurament dels Premis Joan Coromines 2011

Divendres passat prop de 200 persones van omplir avui el vespre la Sala del Centenari de l’ateneu de Sant Just Desvern en l’acte de lliurament dels premis Joan Coromines 2011.
 
L’acte fou presentat per Roger Cònsul que ha anat donant pas als diferents premiats d’enguany. En primer lloc, i abans dels lliuraments, ha pres la paraula la Sra. Ivonne Griley, Directora General de Política Lingüística que va encoratjar a tothom per continuar endavant i amb fermesa en la defensa i difusió de la llengua catalana.

01/05/2011 00:27 Llengua
Tot seguit van anar pujant a l’escenari els premiats: Carles Mora, alcalde d'Arenys de Munt. Pere Manzanares, director de ràdio Arrels de Perpinyà. Carles Capdevila, director del diari ARA i el president de l’Ateneu de Sant Just Desvern.

Posteriorment, va tenir  lloc l’acte més emotiu de la nit amb l’homenatge pòstum a l’editor i escriptor Isidor Cònsul, que ha consistit en la lectura de diversos textos.
 
Finalment, va pendre la paraula Josep Maria Terricabras que va elaborar un discurs amè i alhora carregat de contingut en què ens ha recordat la necessitat de crear espais de comunicació en català, així com que els drets no són mai individuals, sinó col·lectius i que és només el seu exercici el que representa un acte individual. Terricabras va demanar també molta més cura en la llengua que fem servir i va remarcar que una llengua no és un mitjà de comunicació, sinó que n’és el medi; el medi on vivim, estimem, reneguem, discutim, morim...

L’acte va finalitzar amb el cant dels Segadors.

Posteriorment, hi va haver un final de festa amb l’actuació del grup Mentidet.

La Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL) atorga els premis Joan Coromines a persones, entitats i empreses que han destacat pel seu compromís amb la llengua i la cultura catalanes i amb la nació. 

Per saber-ne més:

La consulta sobre la independència d'Arenys de Munt guardonada amb el premi Joan Coromines 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid