Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
La CAL convoca la 2a edició del concurs Cartell del Correllengua 2012

El cartell haurà d'inclouré algun element commemoratiu de la persona homenatjada en aquesta edició: Lluís Maria Xirinacs.

03/04/2012 Llengua
La Coordinadora  d'Associacions per la Llengua (CAL) convoca per segon any consecutiu el concurs Cartell del Correllengua 2012. El concurs està obert a tothom que hi vulgui participar de manera individual o col·lectiva presentant una única obra original i inèdita.
 
 
El format del cartell haurà de ser 42cm alt x 26cm ample, on el concursant haurà d'incloure un únic lema: CORRELLENGUA 2012 – Llengua, cultura i llibertat. També s’inclourà algun element commemoratiu de la persona homenatjada en aquesta edició: Lluís Maria Xirinacs.

El cartell es presentarà centrat sobre un suport de cartolina blanca de 47cm x 31cm, només enganxat a la part superior per poder ser desenganxat posteriorment.

El guanyador del concurs haurà de presentar, posteriorment, una extracció del propi cartell en format digital amb la finalitat d'elaborar productes de promoció pels actes del Correllengua.

L'organització adaptarà el cartell i/o extracció en diferents productes com per exemple samarretes, gorres o altres productes relacionats.

El concursant haurà de presentar l'obra dins d'un sobre firmat o sota pseudònim. En aquest sobre també hi ha de constar un altre sobre tancat amb les dades del participant (nom, adreça postal, adreça electrònica i telèfon).

Les il·lustracions es poden fer en qualsevol estil o tècnica que permeti ésser fotoreproduïdes i impreses a quatre colors. Per aquest motiu no seran admeses tintes metal·litzades ni fluorescents ni tampoc relleus i/o volums enganxats.

Les obres no han d'anar firmades. Es firmaran quan el jurat faci públic el nom del guanyador/a.  La CAL es reserva els drets de reproducció del cartell guanyador i de les seves extraccions, que seran cedits en exclusiva pel seu autor/a.
El termini de presentació de les obres serà del 27 de febrer al 13 d’abril de 2012, ambdós inclosos. S’hauran de remetre a la seu de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL), C. de Muntadas, 24-26 – baixos – 08026 Barcelona – Països Catalans.

S’atorgarà un únic premi al cartell guanyador consistent en 300 €, que serà lliurat en el decurs del lliurament dels Premis Joan Coromines, juntament amb la descoberta del cartell guanyador.

El jurat estarà format per la comissió organitzadora del Correllengua 2012. La CAL sota el seu criteri de selecció exposarà algunes obres a la pròpia seu de la CAL. El concurs es pot declarar desert si el jurat ho considera adient.
La participació en aquest concurs suposa l’acceptació de les presents bases.
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid