Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga general
Prop de 30.000 persones als carrers de Tarragona

La vaga va acabar amb sis detinguts a Tarragona

30/03/2012 Laboral
Prop de 30.000 persones, segons els sindicats, es van manifestar a Tarragona contra la reforma laboral en el marc de la vaga general de dijous. La marxa va partir de la Plaça de la Font a les sis de la tarda sota el lema “S’ho volen carregar tot. Els drets socials i laborals”.

En acabar la manifestació a la plaça Imperial, un grup d’entre vuitanta i cent persones van seguir amb les protestes a l’Estació d’autobusos i, posteriorment, a les seus del PP i del PSOE a Tarragona. Allà, els Mossos van iniciar una persecució.

Segons informa Pobleviu.cat, es van realitzar càrregues a la plaça de la Font que van acabar amb sis detinguts que serien, en la seva gran majoria, menors d’edat.

El Casal Sageta de Foc ha informat que aquest divendres a les sis de la tarda es realitzarà una concentració de suport als detinguts. Serà a les sis als Despullats, davant d'Hisenda, a Tarragona. Segons explica el casal, durant els primers moments de la concentració i una mica abans hi haurà els pares dels menors detinguts i que ja han estat posats en llibertat. Els pares volen denunciar públicament el tractament que han rebut per part dels Mossos d'Esquadra i les irregularitats en la seva detenció.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid