Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Insubmissió Fiscal
Moció perquè Figueres pagui tots els seus impostos a l'Agència Tributària Catalana

La CUP portarà al ple de l'Ajuntament de Figueres una moció en favor de la insubmissió fiscal i perquè l'Ajuntament deixi de pagar impostos a l'Agència Tributària Espanyola i ho faci a l'Agència Tributària Catalana.

27/03/2012 Política
En el text, la CUP insta la Generalitat i l'Agència Tributària de Catalunya a establir un protocol d'actuació i efectuar els canvis normatius necessaris per tal de realitzar els pagaments dels impostos a Catalunya. D'aquesta manera, Figueres passaria a formar part dels municipis que, com Girona, Berga, Manresa o Arenys de Munt, s'han posicionat obertament a favor de la insubmissió fiscal.

Si la moció s'aprova, de seguida que sigui possible l'Ajuntament de Figueres passarà a transferir els ingressos derivats de l'IRPF i de l'IVA a l'Agència Tributària Catalana, en comptes de fer-ho a l'Agència Tributària Espanyola tal com es feia fins ara.

Segons la formació independentista, l'objectiu de la moció és denunciar un cop més l'espoli fiscal que pateixen els Països Catalans per part de l'Estat espanyol, i organitzar una ofensiva des del món local encaminada a posar fi a aquesta situació.

En aquest sentit, Joan Font, regidor de la CUP, considera que"és necessari començar a fer gestos clars i sense ambigüitats per posar fi a l'espoli fiscal que viu el país". l'edil independentista afirma que: "l'Estat espanyol ha travat històricament el desenvolupament econòmic i social del nostre país i que cal dir prou".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid