Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dues-centes persones partipen en el lipdub "Puigpunyent i Galilea m'agraden"

Durant les properes setmanes més pobles de Mallorca s'afegiran a la campanya, mitjançant l'enregistrament de lipdubs o l'organització d'activitats relacionades amb diverses manifestacions de la cultura mallorquina. El realitzat a Son Sardina ja ha aconseguit avui la visita de més de 6.300 persones en la seva versió de Youtube
 
En el marc de la campanya "Mallorca m'agrada", dissabte passat, l'Obra Cultural Balear (OCB) de Puigpunyent i Galilea va organitzar l'enregistrament del  lipdub "Puigpunyent i Galilea m'agraden". El lipdub es presentarà properament, i després serà emès a través de Televisió de Mallorca i de Youtube.

07/03/2011 13:21 Cultura
La campanya ·Mallorca m'agrada" va arribar dissabte al municipi de Puigpunyent. A partir de les 11.00 hores, a la plaça de Son Bru de Puigpunyent, es va fer l'enregistrament de la primera part del lipdub. L'acte va coincidir amb la Rueta del poble. És per aquest motiu que va comptar amb una important participació dels infants, però també hi han pres part persones d'altres edats, des dels més grans als més joves. La cançó triada, en aquesta ocasió, fou "L'espectacle ha començat", de Fora des Sembrat. L'enregistrament va comptar amb la participació de prop de 200 veïnats i vaa acabar amb una festa infantil.
 
A la nit a la plaça de Galilea, es va fer l'enregistrament de la segona part del lipdub. Després del tradicional sopar de fava parada organitzat amb motiu de la festa de Carnestoltes d'aquest poble.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid