Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
La Conca de Barberà constitueix l'assemblea ciutadana per la Indepedència

A l'acte hi van intervenir l'escriptora i periodista Patrícia Gabancho a més de de Pere Pugès membre del secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana.

06/03/2012 Política
Aquest diumenge es va constituïr a Montblanc l'assemblea ciutadan de la Conca de Barberà per la Independència. És el moviment sorgit des de la societat civil lligat amb el projecte de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), l'organisme ciutadà que vol preparar el país perquè s'organitzi, a curt termini, un referèndum vinculant sobre la independència de la nació catalana, segons informa l'Espluga FM Ràdio

A la Conca de Barberà s'han unit representants dels municipis, en especial d'aquells que ja formem part dels Municipis per la Independència, com l'Espluga o Montblanc, aprovat pels seus Plens Municipals. L'acte de constitució es va fer de forma solemne a l'Antic Hospital de Santa Magdalena amb l'assistència dels representants polítics i de la societat civil.

A l'acte hi van intervenir l'escriptora i periodista Patrícia Gabancho a més de de Pere Pugès membre del secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana. També hi va haver moments emotius com el cant de l'Himne Nacional de Catalunya o l'actuació dels grallers de l'Espluga i Montblanc.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid