Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xirinacs-Randa
Continuen les trobades de l'Arbre de les Assemblees de Lluís M.Xirinacs
03/03/2012 Res-pública
Les trobades de l’Arbre de les Assemblees, iniciades per Lluís M. Xirinacs i Damians, es continuaran durant realitzant a la plaça de Sant Jaume de Barcelona durant els propers mesos. El passat 8 de gener es van inciar aquestes trobades corresponents al 2012, unes trobades que es van tornar a portar a terme el 5 de febrer.

Durant aquestes dues darreres trobades es va realitzar la lectura del document redactat per Lluís M. Xirinacs "Exercicis dels Drets Humans. Exercici de Democràcia Participativa" (53è. Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, organitzat per la regidoria de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona -Regidora: Roser Veciana)-10 de desembre de 2001.Saló de Cent de l’Ajuntament.).

La Fundació Xirinacs ha anunciat que aquestes trobades es tornaran a realitzar els diumenges següents:

* 4 de març a les 13h.
* 1 d’abril a les 11h30′.
* 6 de maig a les 13h.
* 3 de juny a les 11h30′.
* 1 de juliol a les 13h.

Els organitzadors d'aquestes trobades els diumenges indicats a les 13h ens han recordat que els interessats a assistir-hi poden portar menjar i per beure i compartir el dinar que es farà a la seu d’Ecoconcern-Innovació Social (Mare de Déu del Pilar, 15).

El membre d’Ecoconcern-Innovació Social, i de Germanies Fundació Randa-Lluís M.Xirinacs, Jordi Costa i Domènech, és l’impulsor d'aquestes trobades a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, cada primer diumenge de mes.

La Fundació Randa-Lluís M.Xirinacs també ha editat recentment en pdf el document Jordi Costa. En memòria de Damià Escuder i de Lluís Maria Xirinacs. Darreramen també ha ampliat la reedicio de textos de Xirinacs, seguint el treball de recuperació i digitalització de les obres de l'activista i pensador independentista.

Lluís Maria Xirinacs. Conferència Món Alternatiu.

Lluís Maria Xirinacs. Ajuntament BCN 2001.

Lluís Maria Xirinacs. Fredors i calideses.
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  8. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid