Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Fundació Xirinacs demana l'absolució d'Eudald Calvo

La Fundació Randa-Lluís Maria Xirinacs s'ha adherit al manifest que demana l'absolució d'Eudald Calvo, "El noi del megàfon", una campanya de signatures que explica la persecució judicial que està patint el portaveu de Maulets i insta tothom a donar-hi suport.

La Fundació assegura que "és conscient que la repressió continua tot i les aspiracions i la voluntat del poble català expressades el 10 de juliol d'enguany, després de llargs anys de lluita independentista". Amb tot, considera que "el procés cap a la llibertat és imparable". Al seu torn, la Fundació agraeix a Llibertat.cat haver ofert informació continuada sobre el cas.

04/09/2010 16:32 Drets i Llibertats
 
HOMENATGE ALS LLUITADORS PER LA NACIÓ CATALANA (Escrit que Lluís M. Xirinacs va dedicar als independentistes Rocamora, Musté, etc., homenatjats a Vic el 2006)

 

Els Països Catalans són una nació d'història mil·lenària que fa tres cents anys que suporta el jou de l'ocupació colonial militar de part de França i de part d'Espanya. Els tenim trossejats pels seus quatre punts cardinals. Els tenim espoliats econòmicament i culturalment. Els tenim dirigits per polítics, alguns invasors, alguns febles, alguns venuts i alguns interessats. La trista història, d'anys passats, dels botiflers, que es repeteix. Aquests dirigents tenen bona cura de mantenir acaparat el poder i massificat el poble, que jeu controlat i manipulable a gust. La massa mai no és poble, ni català ni res. La massa no té el dret a l'autodeterminació. No és seu de sobirania. El seu vot en un referèndum no val res, tot i que el comptin avariciosament els polítics interessats. Només vosaltres, responsables i lliures lluitadors valents, disposats a la persecució, a la infàmia, a la presó, a la tortura, a la mort, sou la nació catalana sobirana. Sou pocs, però també la llavor és petita abans d'esdevenir un arbre gros. Allò que importa és la voluntat conscient. O s'és nació, sobirana, lliure i independent o no se n'és. No té sentit mitja nació o tres quarts. No té sentit tres quarts de persona o una persona sense cap.Expresso el meu més gran agraïment a Joan Rocamora, a Josep Musté i a tants d'altres, que, amb el seu lliurament incondicional, són ja la nostra nació sencera. Salut! Força! I, enmig dels dolors de la nostra pàtria, joia profunda!, perquè, amb vosaltres, JA SOM!

Lluís Maria Xirinacs, Vic, 4.3.2006.

 

Per saber-ne més:

En marxa una campanya de signatures per demanar l'absolució d'"El noi del megàfon"

La CUP presentarà una moció per aclarir els fets ocorreguts al voltant de la detenció de l'Eudald

[ENTREVISTA] Eudald Calvo: "No tinc cap dubte que és un judici polític contra l'independentisme"

 
 
 
 
 
 

En llibertat el germà d'Eudald Calvo

Càrregues violentes contra els concentrats que demanaven la llibertat de l'Eudald a Mataró

"Prou persecució a l'independentisme: Eudald llibertat!"

Els Mossos detenen el militant independentista Eudald Calvo

Contra l'abús de poder a la UAB  

Sabotatge als Ferrocarrils de la UAB 

El SEPC denuncia la detenció i el preu del transport públic

En llibertat amb càrrecs l'estudiant detingut durant la protesta contra el preu del transport públic  

CAJEI i Maulets consoliden l'aposta de fusió 

El Rebrot referma la importància de la lluita per l'alliberament nacional i social 

El SEPC denuncia la detenció i el preu del transport públic 

Inhabiliten les barreres d'accés als FGC reclamant unes tarifes assequibles 

Detenen un militant del SEPC durant una protesta contra el preu del transport públic a la UAB

La regeneració del moviment estudiantil  (Article d'opinió Eduard Calvo)

Cronologia de la lluita contra el Pla Bolonya 

La xerrada sobre el pla Bolonya a Amposta es fa al carrer davant la censura de l'Ajuntament

 

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid