Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ofensiva neoliberal
Maulets intensifica la campanya a favor del transport públic

."El preu del transport puja, el teu salari si en tens baixa", denuncia l'organització juvenil

08/12/2011 Drets i Llibertats
Amb la nova ofensiva neoliberal que amenaça amb apujar el preu de certs serveis essencials arreu dels Països Catalans, l'Esquerra Independentista ha intensificat la campanya en defensa dels serveis públics. En aquest sentit, Maulets s'ha centrat en la defensa del transport públic, un encariment que perjudicarà seriosament les classes populars en general i el jovent en particular.

Així, Maulets del Baix Llobregat va iniciar l'1 de desembre passat una campanya en defensa del transport públic amb una acció simbòlica a l'estació de la Renfe de l'Hospitalet de Llobregat. Durant les primeres hores del matí, de 2/4 de 8 a les 9, es va col·locar un taüt en el s'hi podia llegir "D.E.P Transport Públic" i es van repartir 1.000 octavetes per denunciar l'actual precarització del transport i l'augment de taxes.

D'altra banda, la matinada del dia 4 a 5 l'assemblea de Maulets del Baix Llobregat va penjar diverses pancartes a l'Hospitalet, Cornellà, Molins de Rei i Sant Joan Despí a prop de les estacons de Renfe i FGC. A les pancartes s'hi podia llegir "El preu del transport puja, el teu salari si en tens baixa". A continuació hi deia: "Transport públic, de qualitat, gestionat per usuaris i treballadors i a preus assequibles" i continuava amb un "Si no hem provocat la crisi perquè la paguem?".

També a Mallorca

De la seva banda, també en el marc de la setmana de lluita pel transport públic i de la campanya "El jovent de Mallorca plantam cara a la crisi", Maulets ha realitzat una acció que ha consistit en posar cartells en un gran nombre de parades d'autobús del centre de Palma.

Els cartells criden l'atenció sobre diferents aspectes de les darreres retallades del PP a l'EMT, que afecten treballadors, joves, jubilats... "fent-nos responsables d'una crisi provocada per polítics i banquers", denunca l'organització juvenil.
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  7. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  10. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid