Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Palma
Maulets anuncia una setmana de lluita contra les retallades al transport públic

Aquest cap de setmana, Maulets Mallorca ha desplegat dues pancartes, una al Pont del Tren i l'altra a la Plaça Major, per anunciar una setmana de lluita entre els dies 5 i 11 de desembre contra les retallades al transport públic que duu a terme l'equip municipal de Mateu Isern.

05/12/2011 Drets i Llibertats
La setmana de lluita consistirà en diferents accions per denunciar les retallades del PP en aquest àmbit. Maulets reivindica un model de transport gratuït i al servei de les treballadores i treballadors, i la fi d'una política antisocial que fa al jovent i a les classes populars responsables de la crisi capitalista.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid