Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP denuncia l’augment de les tarifes del Molins Bus

L'Ajuntament de Molins de Rei va aprovar l’augment de les tarifes del Molins Bus en el passat ple municipal amb el vot en contra de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Molins. La formació independentista considera que aquests increments són molt superiors a l’increment de l’IPC interanual, que s’ha situat al 1,5%. Per tant, un cop més, i com ha passat també amb les Ordenances Fiscals, els molinencs i molinenques perdran poder adquisitiu. L’increment és en alguns casos, com en el bitllet senzill, 5 vegades superior a l’IPC interanual. Per la seva banda, l’equip de govern (ICV, ERC i CiU) argumenta que han de fixar un increment mig ponderat superior al 4,75 % fixat per l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i inferior al 5,4 % fixat per la Comissió de Preus de Catalunya.

15/01/2009 12:45 Política

És dóna el cas que aquests organismes estan formats pels mateixos partits polítics que també son presents en el consistori molinenc i per tant, segons la CUP, es demostra un cop més com les seccions locals del PSC, ERC i ICV son també responsables directes d’aquests increments abusius del Transport Públic.

Per a la CUP, "els molinencs i molinenques hem tornat a patir unes decisions que es prenen en àmbits supramunicipals sense que els partits polítics molinencs demostrin la seva independència i denunciïn aquests increments desproporcionats."

 

L’augment de les tarifes segons el tipus de bitllet son els següents:

- Bitllet senzill   1,25 € à 1,35 €  + 8,00 %

- Targeta 10 viatges  6,85 € à 7,15 €  + 4,38 %

- Targeta 10 viatges per joves 3,95 € à 4,20 €  + 6,33 %

- Targeta 10 viatges per gent gran 3,20 € à 3,45 €  + 7,81 % 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid