Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Renfe
Maulets acomiada el transport públic a l'Hospitalet

Col·loquen un taüt a l'estació de Renfe amb l'escrit "DEP Transport públic" i repartiexen un miler de fullets

06/12/2011 Drets i Llibertats
Mitja dotzena de membres de Maulets del Baix Llobregat va iniciar l'1 de desembre passat una campanya en defensa del transport públic amb una acció simbòlica a l'estació de la Renfe de l'Hospitalet de Llobregat.

Durant les primeres hores del matí, de 2/4 de 8 a les 9, es va col·locar un taüt en el s'hi podia llegir "D.E.P Transport Públic" i es van repartir 1.000 octavetes per denunciar l'actual precarització del transport i l'augment de taxes.

La campanya de Maulets del Baix Llobregat centrarà el seu treball en la denúncia de l'actual augment de taxes i reducció de serveis i en la necessitat de vertebrar la comarca en matèria de transport, deixant de mirar exclusivament a Barcelona i començant a teixir també un transport públic que comuniqui el Baix Llobregat de nord a sud. A més, també es plantejaran nous models de gestió del transport en què els treballadors i usuaris siguin els que tinguin la paraula i el poder de decisió, és a dir en una gestió col·lectiva del transport.

Aquesta campanya s'emmarca en el context de denúncia de l'actual crisi econòmica i del model econòmic que la provocat.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid