Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Participació
La CUP denuncia "un desgavell" en el Consell del districte Primer de Sabadell

La formació anuncia que farà pública una queixa al mateix Ple del Consell de Districte, i exigirà que s'esmeni el seu funcionament per tal d'agilitzar els tràmits

14/02/2012 Política
La CUP ha fet públic que el Consell del Districte Primer de Sabadell no assoleix "els mínims exigibles" pel que fa a la bona gestió. La formació ja havia denunciat el caràcter opac i poc participatiu d'aquests organismes municipals, però ara ha constatat la poca cura de l'Ajuntament en els aspectes formals. Tal i com ha explicat en Toni Muñoz, representant independentista al Consell, "s'incompleixen de forma els reiterada els acords de les convocatòries" ja que s'ajornen sense previ avís els Plens o fins i tot s'anul·len sense motius.

Amb tot, la CUP anuncia que farà pública una queixa al mateix Ple del Consell de Districte, i exigirà que s'esmeni el seu funcionament per tal d'agilitzar els tràmits, fer arribar les informacions a temps i permetre una millor fluïdesa de la informació entre l'Ajuntament i les entitats.

Amb tot, Muñoz no ha volgut deixar passar l'oportunitat per recordar el plantejament de fons de la seva formació: "La CUP ha reclamat i continuarà reclamant uns mecanismes de participació reals que girin al voltant de les necessitats i inquietuds de les entitats, col·lectius i persones dels barris. Mecanismes on els i les representants siguin escollits de forma directa i tinguin un accés real a participar del debat sobre els grans temes de la ciutat (participació, pressupostos, ordenances, habitatge, treball...)".


 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid