Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment 15-M
Malestar pel desallotjament de l'acampada indignada de Sabadell

La CUP demana als Mossos i a l’Ajuntament que respectin el dret a manifestar-se

22/11/2011 Política
La CUP ha mostrat el seu desacord amb l’actuació dels Mossos d’Esquadra i de l’Ajuntament de Sabadell després que el passat 19 de novembre una patrulla fes retirar les tendes dels indignats de la plaça Doctor Robert. La formació ha manifestat que tot i que fos dia de jornada de reflexió, “és important respectar els actes del moviment”. Segons el portaveu de la CUP a Sabadell, Quico Andreu, ‘’és imprescindible garantir la llibertat d’expressió i més encara davant els retrocessos antidemocràtics que estem patint darrerament’’.

El representant de la formació també ha volgut denunciar que l’actual sistema polític "cada cop ens allunya més del que per nosaltres són drets democràtics fonamentals, com són el dret a l'habitatge, a l'ensenyament i la sanitat públiques o l'exercici del dret a l'autodeterminació".

La formació ha aprofitat per donar tot el seu suport a les diverses reivindicacions dels indignats i ha emplaçat la resta de la ciutadania a sumar-se a les mobilitzacions que s’estan duent a terme.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid